Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

"ΣΧΟΙΝΟΒΑΤΏΝΤΑΣ" ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΒΥΣΣΟ...Τριτοκοσμικές εικόνες που προκαλούν σοκ και δέος αντικρίζουν σχεδόν καθημερινά όσοι διέρχονται από την ιστορική οδική γέφυρα του Ισθμού!
Στοιβαγμένοι στο χείλος του γκρεμού και πίσω από ένα κοτετσόσυρμα, ανυποψίαστοι για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι επισκέπτες, παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα μιας και στοιβάζονται χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και προνοητικότητας από τους αρμοδίους, στα πλέον ........
επικίνδυνα πρανή της διώρυγας που έχουν συντελεστεί οι πλέον μεγάλες και πιο επικίνδυνες καταπτώσεις τοιχωμάτων ελέω και της μακροχρόνιας έλλειψης συντήρησης από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας!
Μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το κοτετσόσυρμα της φωτογραφίας, έχουν πραγματοποιηθεί αφαίρεση τοιχωμάτων με την παρέμβαση τεχνικών μέσων  , για να αποφευχθεί η σίγουρη πτώση αδρανών γεωλογικών υλικών, στα διερχόμενα από τη διώρυγα καράβια!
Απόντες  εκτός από το Διοικητικό  Συμβούλιο  και τα διευθυντικά στελέχη  της διώρυγας, είναι φυσικά και  Δημοτική Αρχή όπως επίσης και οι προϊστάμενοι της Τεχνικής  Υπηρεσίας και έκδοσης οικοδομικών αδειών -  Πολεοδομία Λουτρακίου,  οι οποίοι , παρά τις αλλεπάλληλες έγγραφες καταγγελίες για τους κινδύνους που διατρέχει ο κόσμος του Ισθμού, το μόνο που κάνει, είναι να εκδίδει αμφιλεγόμενες άδειες παράτασης και συγκάλυψης της επικίνδυνης κατάστασης, που μάλιστα είναι και ελεγχόμενης νομιμότητας, αλλά σίγουρα είναι μειωμένης αξιοπιστίας.
Άδειες που προφανή στόχο έχουν να δώσουν άφεση αμαρτιών, σε όσους σιγοντάρουν αυτή την κατάσταση και παίζουν με τις ζωές των ανυποψίαστων συνανθρώπων μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου