Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Επιβεβαίωση του Gerania blog στον προβληματισμό για την ασφαλή λειτουργία της Βυθιζόμενης Γεφύρας Ποσειδωνίας .


Δανειζόμενο  την δημοσίευση  χρήστη κοινωνικού δικτύου , το geranial blog επιβεβαιώνετε σε παλαιότερη ανάρτηση του με τίτλο << Βυθιζόμενη γέφυρα Ποσειδωνίας Με άρθρο του. Στο ίδιο έργο θεατές ? Επανάληψη του ετήσιου κλεισίματος της βυθιζόμενης γέφυρας ? Ή ίσως και περισσότερο ?  ......
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 >> ( βλέπε εδώ ) .
Δυστυχώς ένα χρόνο μετά την λήξη του πιστοποιητικού Ασφαλούς λειτουργιάς της βυθιζόμενης γέφυρας τα προβλήματα όρχησαν να κρούσουν την θύρα .
Σήμερα 14 / 08 / 2019 η γέφυρα για την οποία έγινε και γίνετε λόγος έμεινε ακινητοποιημένη για αρκετές  ώρες με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση κάθε πλωτού μέσου .
Ευτυχώς μπόρεσαν να δώσουν σε κυκλοφόρα το ένα μέρος της γέφυρας προκειμένου να εξυπηρετούντα  οδικός τα οχήματα και οι πεζοί.
Αυτό το περιστατικό   είναι προάγγελος των όσων προβλημάτων θα αρχίσουν να παρουσιάζονται από τώρα και στο εξής λόγο της μη συντήρησης της για δικά και πλέον χρονιά .
 Σε  αώτους προβληματισμούς  μας    η Διοίκηση της Διώρυγας , τα διευθυντικά στελέχη , και οι υπεύθυνοι της  τεχνικής υπηρεσίας αρμόδιοι  για τις βυθιζόμενος γέφυρες , όχι μόνο δεν  απάτησαν ενημερώνοντας  με ακρίβεια  ολόκληρο τον Κορινθιακό λαό , αλλά είναι και εξαφανισμένοι .
Συντοπίτες κουράγιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου