Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : 4 μήνες μετά τις καταγγελίες δικαιώθηκε ΑΠΟΛΥΤΑ ο Γιώργος Κοντός…

 
 Κατά την διάρκεια  της  Προεκλογικής περιόδου του Μαΐου 2019  ο κ. Γιώργος Κοντός κατέθεσε στον εισαγγελέα Κορίνθου, φωτοτυπίες τραπεζικών λογαριασμών στις οποίες φαινόταν ότι είχε γίνει κατάθεση διάφορων χρηματικών  ποσών  στους λογαριασμούς των κκ. Γκιώνη και Λογοθέτη  , από εργολάβο.
Πολλοί  ήταν αυτοί από το περιβάλλον  των  δυο......
Υποψήφιων  Δημάρχων έπεσαν να τον φάνε και θεωρήθηκε συκοφαντικό αυτό παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο εργολάβος έκανε δημόσια δήλωση που επιβεβαίωνε το γεγονός.
Ακόμα και ορισμένοι από τον συνδυασμό της κας Πρωτοπαππά, έριξαν ευθύνη στον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κοντό , ότι η δημοσιοποίηση των γεγονότων, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τις εκλογές η κα. Πρωτοπαππά…!
Φυσικά αυτό ήταν μια λανθασμένη πολιτική εκτίμηση  διότι η πραγματικότητα  είναι διαφορετική . Αυτή η ενέργεια το Γιώργου Κοντού έδωσε ώθηση στο συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας της Μαρίας Πρωτοπαπά  να  περάσει στον δεύτερο γύρο  και να πάρει την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης  με  μια  πολύ μικρή σχετικά διάφορα  .
Δυστυχώς για αυτούς διότι  είναι ελάχιστοι αυτοί  που  ασχολήθηκαν με την ουσία.
Και η ουσία ήταν ότι ένας εργολάβος καταγγέλλει δημόσια δύο δημάρχους για χρηματισμό…!
Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, χωρίς να εξαιρούνται και οι Εσκιμώοι του Βόρειου πόλου, αυτό θα σήκωνε κυριολεκτικά επανάσταση.
Στο Λουτράκι τα έβαλαν με τον Κοντό επειδή έκανε την καταγγελία και ΑΘΩΩΣΑΝ συλλήβδην τους δημάρχους που ενεπλάκησαν σε μία παράνομη και ηθικά και νομικά συναλλαγή…!
Είχε γράψει στις 19 Μαϊου ο κ. Γιώργος Βλάχος:
Στην επιστολή του ο κ. Βλάχος αναφέρει:
Κύριε Λογοθέτη,
Επειδή μετά την αναστάτωση που δημιουργήσατε σε εμένα προσωπικά αλλά και στο επαγγελματικό μου περιβάλλον με το απειλητικό εξώδικο που μου στείλατε την Πέμπτη 16.5 συνεχίζετε απ’ όσο διαπίστωσα χθες να μιλάτε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το άτομό μου σε δηλώσεις σας που δημοσιεύετε στα ΜΜΕ, και επειδή με έχετε πραγματικά εκνευρίσει, σήμερα ξεκαθαρίζω με την παρούσα επιστολή τα εξής:
α. Είναι γνωστό ότι ζητήσατε και λάβατε χρήματα από εμένα.
β. Υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά κατάθεσης με ημερομηνίες και ποσά.
γ. Δεν υφίσταται θέμα προσωπικών δεδομένων διότι ήδη το έχετε δημοσιοποιήσει ο ίδιος.
δ. Στη διάθεσή σας αντίγραφα παραστατικών εφόσον τα χρειάζεστε.
Θα σας συμβούλευα πάντως να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς, τα ρήματα, και τις εκφράσεις σας όταν αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και να μην εκνευρίζεστε εύκολα.
Κύριε Λογοθέτη, μου χρωστάτε, δεν σας χρωστάω. Πιο σεμνά.
Επίσης, προσέξτε την αιτιολογία- δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσετε γιατί ενδέχεται να γελάσει όλος ο Κορινθιακός και μεγάλο μέρος του Σαρωνικού.
Αθήνα, 19.5.2019
Γιώργος Βλάχος
Όλοι  σιώπησαν  και βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα σε μία κοινωνία που δηλώνει ΤΥΦΛΗ όταν δεν την συμφέρει η αλήθεια…!
Χτες επανήρθε  ο Γιώργος Βλάχος και με μήνυμα του αναφερόμενος στον κ. Γκιώνη γράφει .
ΓIΩPΓO ΓKIΩNH, TH ΔEYTEPA TO ΠPΩI  H EIΣOΔOΣ  TOY ΓPAΦEIOY  MOY  EIXE  THN  EIKONA  ΠOY  EΛABEΣ. ΓIA MENA EINAI MEΓAΛH NTPOΠH.
 ΓIA ΣENA TΣIΠA, ΦIΛOTIMO, NTPOΠH  EINAI  AΓNΩΣTEΣ ΛEΞEIΣ.
 AKOMA ΠEPIMENΩ THN AΠANTHΣH ΣOY ΣTO EPΩTHMA  AN ZHTHΣEΣ  KAI  MΠHKAN ΛEΦTA  ΣE ΛOΓ/MOYΣ  ΔIKOYΣ  ΣOY H ΠOΛY ΔIKΩN ΣOY.
ΔEN  ΠEIPAZEI  HΔH  KOINOΠOIOYNTAI  APMOΔIΩΣ.
ΔEN ΘA ΣE AΦHΣΩ NA ME ΞANAΠPOΣBAΛEIΣ .
ΔEN ΘA ΣE AΦHΣΩ  KATAΣTPEΨEIΣ  KAI  NA  ΞEΠOYΛHΣEIΣ  THN TOYPIΣTIKH.
Honey moon ΣTIΣ ΣΠETΣEΣ, TEΛOΣ.
Μετά από 4 μήνες ο Γιώργος Κοντός δικαιώθηκε πλήρως όπως θα δείτε στην επόμενη ανάρτηση και μάλλον ήρθε η ώρα να δουν και οι τυφλοί…!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου