Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019

Κώστας Λογοθέτης λέει για τα εμβάσματα του εργολάβου πως είναι παραγεγραμμένα όλα αυτά, έχει παρέλθει 5ετία. Οι Δημότες τα παραγράφουν όλα αυτά κ. Λογοθέτη??


Η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας  στην εισήγηση της που αφορούσε  την πρόταση που κατέθεσαν οι 10 Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  σχετικά με την  πρόσληψη Νομικού Συμβούλου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Δημοτικό Συμβούλιο στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές , και ενώ   η κ.  Μαρία  Πρωτοπαππά   καλούσε τον πρόεδρο να πάρει όλα τα πρακτικά και να τα δώσει στον Εισαγγελέα,   ο Κώστας Λογοθέτης επιχείρησε να επισημάνει όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ότι : 
"Η πρότασή μας, είναι απολύτως.......
συγκεκριμένη. Με τη Νομική στήριξη, να έρθει το Δημοτικό Συμβούλιο να αναδείξει το θέμα. Να αναλάβει ένας Νομικός, ο οποίος να στηρίξει τη Νομική άποψη τη δική μας, με τη δική του. Υπάρχει άποψη Νομική που λέει ότι είναι παραγεγραμμένα όλα αυτά με το Νέο Ποινικό Κώδικα, γιατί έχει παρέλθει 5ετία. Εμείς θα πάμε να καταγγείλουμε τι στον Εισαγγελέα; Άρα λοιπόν, χρειαζόμαστε την άποψη του Νομικού για να μας πει τι θα καταγγείλουμε εκεί (σ.σ. στον Εισαγγελέα). Εμείς, είμαστε υπέρ της άποψης να πάμε. Αλλά πρέπει να πάμε συγκεκριμένα και στοχευμένα".
Η τοποθέτηση αυτή του κ. Λογοθέτη, έφερε την αντίδραση του κ. Παναγιώτη Πέτρου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "εδώ ερχόμαστε για να αναδείξουμε την αλήθεια. Τι πάει να πει δίνουμε κατεύθυνση; Εμείς δίνουμε κατεύθυνση στο Νομικό. Εφόσον ο κ. Δήμαρχος δεν προέβη σε καμία διαδικασία και μένουν σκιές πάνω από το κεφάλι μας, οφείλει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να πάρει πρωτοβουλίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου