Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ . ΣΟΚ! Σε πλειστηριασμό το Spa Λουτρακίου και ένα ακόμα δημοτικό κτίριο . Εάν εσείς ( κ Γκιώνη ) θέλετε να διαλύσετε τον Δήμο και το έχετε κάνει , εμείς δεν σας το επιτρέπουμε .( VIDEO )


Από το κακό στο χειρότερο , δεν έχει τέλος η κατρακύλα για το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων .
Κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 27/ 11 / 2019  η επικεφαλής της Δύναμης  Δημιουργίας  Μαρία Πρωτοπαππά,    επέδειξε δικόγραφο, σύμφωνα με το οποίο, πρόκειται να βγουν "στο σφυρί" το .....
Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (SPA) και ένα ακόμα κτίριο ιδιοκτησίας της Τουριστικής Λουτρακίου...

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Δύναμη Δημιουργίας", στις 26 Ιουλίου 2019, επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή, έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας της Τουριστικής, ενώ το γεγονός αυτό κρατήθηκε ως "επτασφράγιστο μυστικό" από τη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, για περισσότερες από 100 ημέρες!

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάντα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μαρία Πρωτοπαππά, έχει δρομολογηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του οικοπέδου (έκτασης 3.300 τ.μ. περίπου ) και του διώροφου κτιρίου του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου, καθώς επίσης και του κτιρίου που παλαιότερα στεγάζονταν τα γραφεία της Τουριστικής, (έκτασης 500 τ.μ.) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λουτράκι.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός, έχει οριστεί να διενεργηθεί στις 4 Μαρτίου 2020, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες   η τιμή εκκίνησης είναι εξευτελιστική και σαφώς κατώτερη του κόστους των δύο κτιρίων. Υπενθυμίζεται ότι μόνο το Spa Λουτρακίου, κόστισε περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ. Την κατασκευή του κτιρίου του Spa, ως εργολάβος είχε αναλάβει η "Αλέξανδρος Τεχνική", η οποία προέβη στις παραπάνω νομικές ενέργειες, που εκθέτουν για άλλη μια φορά το Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Σημειώνεται ότι το οφειλόμενο ποσό από τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία «Τουριστική ΑΕ», προς την Αλέξανδρος Τεχνική, ανέρχεται στο ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Βλάχος και ουδέποτε έχουν αντικρουσθεί.

Λίγο αργότερα, μια νέα βόμβα έπεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ο Δημήτρης Βασιλείου, προέβη στην αποκάλυψη ότι την προσεχή Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, επίκειται "ραντεβού" στις αίθουσες του δικαστηρίου του Δήμου με τον Γιώργο Βλάχο.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι οι δύο αυτές αποκαλύψεις, ήταν αληθείς και μάλιστα, συσχετίζονταν απόλυτα μεταξύ τους, αφού μετά από όλα αυτά ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, αμήχανος, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι την προσεχή Τετάρτη, πρόκειται να συζητηθεί στα δικαστήρια Κορίνθου, η αίτηση ανακοπής που έχουν καταθέσει οι δικηγόροι της Τουριστικής Λουτρακίου, κατά του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού!

Είναι γεγονός ότι ο «κλοιός» γύρω από την Ανώνυμη εταιρεία του Δήμου στενεύει επικίνδυνα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έχει επιτευχθεί λύση για την αποπληρωμή του χρέους προς την "Αλέξανδρος Τεχνική" έως σήμερα και το όλο ζήτημα φαίνεται ότι θα λυθεί με τρόπο αρκετά επώδυνο, καθώς οι πιστωτές φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να σκληρύνουν τη στάση τους, χρησιμοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα!

Κι όλα αυτά, ενώ τα μέλη της Τουριστικής και ο Δήμαρχος τηρούν σιγήν ιχθύος, αφήνοντας στο... σκοτάδι δημοτικούς συμβούλους και δημότες για ένα θέμα που τους αφορά άμεσα, καθώς πρόκειται για την περιουσία τους!
Η  επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας Μαρία Πρωτοπαππά  κατά την τοποθετήσει τη ς είπε :
Ερωτώ τον κ. Δήμαρχο . Γνωρίζετε ότι από της 26 Ιουλίου του 2019 υπάρχει  έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης  ακίνητης περιουσίας  του SPA και του κτηρίου της Τουριστικής .
 Έχει  δοθεί  εντολή  προς εκτέλεση  σε αναγκαστικό  πλειστηριασμό στις 4 / 3 / 2020 .
Ένας θεός  ξέρει αν θα βγουν στο σφυρί , αλλά και αν υπαρχή  αγοραστής , Οι οφειλές της Τουριστικής  παραμένουν εκκρεμείς .
Μας τα κρύβετε  όλα κ. Γκιώνη .
 Σας έχει  ξεφύγει  ο έλεγχος  του Δήμου .
Είσαστε  πλέον επικίνδυνος !!!
Βέβαια αναρωτιέμαι  και για αυτό που είχε πει  ο κ. Λογοθέτης , ότι απέτρεψε  οριστικά και αμετάκλητα   της κατασχέσεις της Τουριστικής .
Τι  οχετέ να πείτε κ Δήμαρχε ?
Θα συνεχίζετε να μιλάτε μόνος σας για τα θέματα της Τουριστικής ? Κάναμε πρόταση και την καταψήφισαν .
Ποιος ξέρει τι Άλο μας κρύβετε .
Εάν εσείς θέλετε να διαλύσετε  τον Δήμο και το έχετε κάνει , εμείς δεν σας το επιτρέπουμε .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου