Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Λουτράκι: Μονή λύση διάσωσης η πρόταση της Μαρία Πρωτοπαππά!


Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο της 10ης /2/2020  στο Λουτράκι  διαπιστώθηκε  η πλήρης αδυναμία της Δημοτικής αρχής Γκιώνη να προτείνει μια   έστω και <<κακή>> λύση για την διάσωση της Τουριστικής  Α.Ε και της περιουσίας του Δήμου μας . 
Ο Βασιλιάς ήταν γυμνός. 
Σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη  και τους Συμβούλους του  ( Δημοτική Αρχή ) και ακριβώς  σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο προέκυψε  ........
η πρωτοβουλία της Μαρίας Πρωτοπαππά να προκαλέσει Δημοτικό συμβούλιο συσπειρώνοντας  μέρος της αντιπολίτευσης! 
Μαζεύοντας 9 υπογραφές ανάγκασε την δημοτική αρχή Γκιώνη να ενημερώσει το σώμα και τους δημότες .... δυστυχώς όμως για την Δημοτική αρχή  και τον Δήμαρχο Γκιώνη  ο οποίος  δεν είχε τίποτα νέο να πει δεν είχε καμία πρόταση διάσωσης .
Η Μαρία Πρωτοπαππά κατάθεσε  την πρόταση της σωτηρίας του ΣΠΑ λίγες μέρες πριν τον επικείμενο πλειστηριασμό του. 
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι μέρος της αντιπολίτευσης που ήταν σαφώς οργανωμένο με μπροστάρη  τον Ζερβό ανέλαβαν την επίθεση  κατά την Μαρίας Πρωτοπαππά  με << καφενειακή επιχειρηματολογία >> και θεωρίες συνωμοσίας. 
Όπως ήταν φυσικό όλο το επιχείρημα το Κ. Ζερβού  και οι θεωρίες του  έπεσαν στο κενό. 
Αφού η προσπάθεια  του Ζερβού κατέστη αδύναμη και αποτυχημένη  την συνέχεια της Γκεμπελίστικης προπαγάνδας   ανέλαβε   η παράταξη Λογοθέτη εναντίον της Πρωτοπαππά με παραπληροφόρηση  και φωνασκίες!! 
Η πρόταση διάσωσης κατατέθηκε σε ψηφοφορία και άκουσον  άκουσον  , η πρόταση διάσωσης υπερψηφίστηκε από τα δέκα μέλη της αντιπολίτευσης ενώ  καταψηφίστηκε από το ένα μέλος της παράταξης του Καραπανάγου και από όλα τα μέλη των υπόλοιπων  παρατάξεων   με συνέπεια να απορροφηθεί. 
Οι παρατάξεις του Ζερβού και του Λογοθέτη έχουν αναλάβει την προστασίας
της δημοτικής αρχής Γκιώνη.
Είναι πασιφανές ότι Δήμαρχος Γκιώνης έχει κρυφούς υποστηρικτές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που αναλαμβάνουν δράση μόνο στα δύσκολα. 
Η Μαρία Πρωτοπαππά αποδεδειγμένα  ηγείται επάξια των περιστάσεων  και προτείνει λύσεις αντιμετώπισης των περιβλημάτων του Δήμο μας , κάτι  που δημιουργεί  ανησυχία και εκνευρισμό σε όλους αυτούς που έχουν διαφορετικά  σχέδια και όχι την διάσωση των περιουσιακών στοιχειών , της  οικονομίας αλλά και την ανάπτυξη του Δήμου μας . 
Σίγουρα αυτό το φαινόμενο  θα γίνει πιο έντονο στο άμεσο μέλλον , αλλά  ελπίζουμε   ότι  ο Τιτανικός του Γκιώνη και των λοιπών βοηθών – συνεργών του  να μην συμπαρασύρουν όλον τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου