Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Απαράδεκτη και φαλλοκρατική συμπεριφορά του Δήμαρχου Γκιώνη προς την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρίας Πρωτοπαππά . "Γελάτε με αυτό το σιχαμένο σας χαμόγελο" της είπε !!


Με βαρύτατους , προσβλητικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης κατά της επικεφαλής της Δύναμης Δημιουργίας, Μαρίας Πρωτοπαππά, με αφορμή την τοποθέτησή της που αφορούσαν τις προτάσεις της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας  και.....
ειδικότερα αναφορικά με τα μέτρα, που σύμφωνα με την ίδια δεν έχει λάβει ο Δήμος, ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.
Η τοποθέτησή της, έφερε τον  Γιώργο Γκιώνη σε θέση αδυναμίας μην μπορώντας να δώσει τις ανάλογες απαντήσεις αλλά να εκτραπεί και να συμπεριφερθεί με ύφος και λεξιλόγιο που δεν αρμόζει από Δήμαρχο προς αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης , αλλά και από άνδρα προς γυναίκα  , ήταν με λίγα λόγια η συμπεριφορά της ντροπής  που ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πραγματικά θα αρχίσει μια άλλη συμπεριφορά απέναντί σας. Και δεν θα είναι εύκολη. Γελάτε; Καλά κάνετε και γελάτε. Δεν μπορώ να κόψω το γέλιο σας. Το υποκριτικό αυτό γέλιο σας! Το σιχαμένο αυτό γέλιο σας..."
..." Θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι το τελευταίο διάστημα ο   Γιώργος Γκιώνης προσπαθεί να προβάλει το Δημαρχιακό του προφίλ με λάθος τρόπο  . Οι επικοινωνιολόγοι του ας του αλλάξουν ρότα διότι ολισθαίνει επικίνδυνα  !!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου