Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Λουτράκι :Τελικά ποια είναι η αλήθεια ? είναι περιγεγραμμένη η όχι η υπόθεση των εμβασμάτων ?


Στην  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου"  της  30η Ιουνίου 2020, ημέρα Τρίτη  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Θυμής ενημέρωσε το σώμα  σχετικά με την απόφαση των Δικαστικών άρχων και που αφορά τα εμβάσματα που διένειμε ο κ. Βλάχους στην διάρκεια παλαιότερου Δημοτικού συμβουλίου . Ο Πρόεδρος του Δημοτικοί συμβουλίου είπε ......
 ότι έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο πενταετίας και η υπόθεση των εμβασμάτων έχει τεθεί στο αρχείο .
 Σε αντίθεση αυτής της ενημέρωσης  σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε Μαζί κ. Γιάννης Καραπανάγος  εξέδωσε  το ακόλουθο Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου .
Για την ενημέρωση των συνδημοτών μου, γνωστοποιώ ότι δεν έχει τεθεί στο αρχείο λόγω παραγραφής
 η υποβληθείσα από 7-10-2019 έγγραφη ανακοίνωση – γνωστοποίηση των τριών (3) εκλεγμένων μελών του συνδυασμού «αλλάzουμε ΜΑΖΙ», σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 38 παραγρ.2 Κ.Π.Δ προς την κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, με ΑΒΜ :Α19/1618, αναφερόμενη μεταξύ των άλλων και σε εκείνα τα απαράδεκτα και προσβλητικά για το θεσμό περιστατικά ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, τα οποία διαδραματίσθηκαν κατά την συνεδρίαση αυτού την 25-09-2019. 
Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κορίνθου, στην οποία περιήλθε η από 7-10-2019 έγγραφη ανακοίνωση - γνωστοποίηση με ΑΒΜ :Α19/1618 των τριών (3) εκλεγμένων μελών του συνδυασμού «αλλάzουμε ΜΑΖΙ» έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης επί των αναφερόμενων σ’ αυτήν θεμάτων – ζητημάτων, η οποία διενεργείται έως και σήμερα.

Λουτράκι 3-7-2020

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

              "αλλάzουμε ΜΑΖΙ"

          Ιωάννης Καραπανάγος
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου