Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Εκτροπή της Δημοτικής Αρχής με ύβρεις και απειλές από τον Αντιδήμαρχο Σπυρίδωνα Ράτη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππα Θυμή .


Πραγματική  εκτροπή της Δημοτικής Αρχής του Γιώργου Γκιώνη  ο οποίος  δυστυχώς  έχει  χάσει τον έλεγχο  των Δημοτικών του Συμβούλων . Αυτό αποδεικνύεται από την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Σπύρου Ράτη  αλλά ακόμα χειρότερα  και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Φίλιππα Θυμή ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Γιάννη Καραπανάγο δεν δίστασε να του πει  "Τι να περιμένει κανείς από έναν μπάτσο σαν εσένα;". Είναι Ντροπή σας κύριε Προεδρε . . Ολόκληρη η Δημοτική Αρχή Γκιώνη έχουν ξεφύγει κάθε.........
πραγματικότητας , κάθε ηθικού και θεσμικού φραγμού συμπεριλαμβανομένων και όλων  των έμμισθων  συνεργατών  της Δημοτικής  Αρχής του .

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκτροπή της Δημοτικής Αρχής με ύβρεις και απειλές
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 6η Ιουλίου 2020, ο Αντιδήμαρχος Σπυρίδων Ράτης σε τοποθέτησή του, για το θέμα της κοπής των ευκαλύπτων στους Αγίους Θεοδώρους, απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας Μαρία Πρωτοπαππά και Αθανάσιο Γεωργίου, εκτράπηκε αδικαιολόγητα κτυπώντας το έδρανο, με συνέπεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππας Θυμής να διακόψει προσωρινά τη συνεδρίαση. 

Κατά τη διακοπή της συνεδρίασης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού μας "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" Ιωάννης Καραπανάγος, ζήτησε από τον Πρόεδρο Φίλιππα Θυμή, να προστατεύσει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου από παρόμοια περιστατικά και φαινόμενα που εμφανίζονται τελευταία στις συνεδριάσεις και ενώ άπαντες ανέμεναν την θετική θέση και απάντηση του Προέδρου Φίλιππα Θυμή, αυτός αφού απομακρύνθηκε από τη θέση του, κατευθύνθηκε απειλητικά με ύβρεις, και προσβλητικές εκφράσεις, στο έδρανο που βρισκόταν ο Ιωάννης Καραπανάγος και παρεμποδίστηκε από τους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο και Αθανάσιο Μουζάκη.  

Η απαράδεκτη, προκλητική και εκτός ελέγχου συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππα Θυμή, αποδεικνύει πως η Δημοτική Αρχή, με ύβρεις, απειλές και προσβολές, επιχειρεί να φιμώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους των συνδυασμών της μειοψηφίας, γιατί δεν αντέχει την εποικοδομητική κριτική και τον διάλογο αυτών. 
Ανεπιτυχής θα είναι πάντοτε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να κάμψει με απαράδεκτες μεθοδεύσεις, το ανάστημα μας και το φρόνημά μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Λουτράκι 7 Ιουλίου 2020Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου