Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Παναγιώτης Πέτρου προς Ράτη ! Αναπάντητα τα ερωτήματα που είχαμε θέσει σαν συνδυασμός. Καμία λέξη για την ταμπακιέρα. Κοπή των δένδρων χωρίς άδεια !


Πέτρου Παναγιώτης   Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας  και  πρώην  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  δίνει την κατάλληλη απάντηση  μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  στον Αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων  Σπύρο Ράτη.   Το geranial blog  απευθυνόμενο στον  Κύριο Ράτη του λέει ότι δεν θα  πει ξεκαβάλα το καλάμι . Του λέει .....
όμως  να προσγειωθεί στην πραγματικότητα  και να παραδεχτεί ότι έχουν  παρανομήσει στο θέμα κοπής των δένδρων χωρίς άδεια  όπως προβλέπετε από τον Νόμο άλλα και την εκτέλεση έργων χωρίς  μελέτη.  Και η απάντηση του Πέτρου Παναγιώτη προς τον Σπύρο Ράτη είναι η ακόλουθη :
Ένα ριγος συγκίνησης ένιωσα από την απάντηση 'κόλαφο' της τεχνικής υπηρεσίας, μετά από πολλές πολλές ημέρες της κοπής των δέντρων. Φυσικά αναπάντητα τε ερωτήματα που είχαμε θέσει σαν συνδυασμός. Καμία λέξη για την ταμπακιέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δέντρα τα οποία είχαν κλαδευτεί χαμηλά πριν ένα χρόνο ήταν επικίνδυνα, πως πικροδάφνες 2 μέτρων είναι επικίνδυνες κ πως μουριές 2- 2.5 μέτρων είναι επικίνδυνες κ δεν είναι επικίνδυνα διπλανά δέντρα ακόμα πιο ψηλά. Όσον αφορά τις δημοκρατικές ευαισθησίες της Δημ Αρχής τις ζούμε συνεχώς.
Τέλος χαίρομαι που η Δημ. Αρχή παραδέχεται ότι πρόκειται για έργα κ το τι σημαίνει αυτό για τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσουν ....Για την καλαισθησία τους κ για το αν λήφθηκαν υπόψη κάποιες παράμετροι (π.χ ΑΜΕΑ)....τι να πει κανείς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου