Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων η Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας με αποτέλεσμα τον αργό θάνατο των επιχειρήσεων .


Ο θυμόσοφος λαός λέει . Κάθε  πέρσι και καλύτερα , κάθε φέτος και χειρότερα . Πολύ σωστά , έτσι είναι  . Κάθε χρόνος που περνά  ο Τουρισμός στον Δήμο μας μπαίνει σε μεγαλύτερη ύφεση , οδεύει  προς την δύση του , το σκότος  .Υπεύθυνοι για το κατάντημα του Δήμου μας στον τομέα του Τουρισμού  τα .........
τελευταία δέκα χρόνια είναι αποκλειστικά η Δημοτική αρχή και οι ιδιώτες συνεργάτες της οι οποίοι έχουν πρωταρχικό τους μέλημα την προβολή και ανάπτυξη των δικών τους επιχειρήσεων . Έτσι λοιπόν αφού ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων έχει αφήσει την Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή του Δήμου μας στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων  με αποτέλεσμα η τουριστική προβολή και ανάπτυξη να είναι μηδενική. Αντίθετα με τον Δήμο Κορινθίων και την Δημοτική Τουριστική επιτροπή με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Τιμολέων  Πιέτρη οι οποίοι έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά και διαφημιστική καμπάνια μέσα από το visitcorinth όπου διαφημίζουν κάθε γωνιά του Δήμου Κορινθιών προβάλλοντας την διαφήμιση τους αυτή καθημερινά σε πολλά μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια μεταφέροντας τις τουριστικές γωνιές τους μέσα από την τηλεόραση σε κάθε σπίτι σε ολόκληρη την Ελλάδα . Η ανικανότητα , η ανυπαρξία , και η προσπάθεια γενικότερης υποβάθμισης ολόκληρου του Δήμου Λουτρακίου …… από συγκεκριμένους  παράγοντες  θα μας φέρουν στο  σημείο που εμείς σε λίγο καιρό θα ζητάμε( δανεικούς τουρίστες) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου