Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Οι Εκδρομές με ιστιοπλοϊκό είναι μοναδικές, επιλέγοντας την Canal Yachting γίνονται ανεπανάληπτες!

 

Στην χώρα μας, με περίπου 2.500 νησιά, το να κάνεις διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι must!
Δεν πρόκειται βέβαια για απλές συνηθισμένες διακοπές αλλά για μια εμπειρία ζωής. Το ιστιοπλοϊκό σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις το σπίτι σου σε όποιο νησί-παραλία-μέρος θέλεις, να νιώθεις τη μοναδική αίσθηση.............
ελευθερίας που σου προσφέρει και αυτή η μοναδική επαφή με τη φύση, τον άνεμο και τη θάλασσα.
Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ένας εναλλακτικός, ειδικά φέτος ο πιο ασφαλής από πότε και μοναδικός τρόπος για να ταξιδέψεις σε απίθανα μέρη που μπορείς να γνωρίσεις μόνο με σκάφος.

Στην Canal Yachting κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε ο επισκέπτης να ζήσει μια μοναδική εμπειρία ανεξαρτήτου ηλικίας ή γνώσεων πάντα με την βοήθεια των εξειδικευμένων καπετάνιων και προσωπικού μας. Η ομάδα μας με πάθος για αυτό που κάνει φροντίζει ώστε να παρέχει στους επισκέπτες, εξειδικευμένες υπηρεσίες και μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.
Ανακαλύπτοντας τα νησιά του Σαρωνικο .       


                                        Πολλοί από εμάς θεωρούμε ότι οι Κυκλάδες είναι πιο όμορφες από το Σαρωνικό, αυτός είναι ένας  μύθος όταν ταξιδεύεις με σκάφος. Για εμάς οι καλύτερες διακοπές είναι ένας συνδυασμός τοποθεσίας και καιρού.
Ο Σαρωνικός έχει το μεγάλο πλεονέκτημα να έχει πιο ήπιο καιρό, πιο ήρεμες θάλασσές τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού. Επίσης οι αποστάσεις είναι πιο κοντινές, που έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται λιγότερος χρόνος ταξιδιού από το ένα μέρος στο άλλο. Είναι ιδανικός για οικογένειες και σίγουρα προσφέρει ιδιωτικότητα όταν ταξιδεύεις με σκάφος, πιο ζεστά νερά καθώς και περισσότερη ώρα στο νερό για τους επισκέπτες του.                    
Εκδρομές - Το μυστικό της επιτυχίας για ένα όμορφο ταξίδι είναι πάνω απ’ όλα η καλή παρέα.                     
                                                                   
  Οι εκδρομές μας, μονοήμερες ή πολυήμερες,  ξεκινούν από τον Ισθμό Κορίνθου και η διαδρομή ορίζεται από τα χαρακτηριστικά του κάθε group. Ο προορισμός της εκδρομής μπορεί να είναι η Ύδρα ο Πόρος το Αγκίστρι η Μονή αλλά και η Αίγινα άμα κινηθεί στον Σαρωνικό ενώ στις εκδρομές στον Κορινθιακό ο προορισμός μπορεί να είναι η λίμνη Φώκιας, ο Αρχαιολογικός Χώρος Ηραίου στην Περαχώρα με τα καταγάλανα νερά και άλλα υπέροχα κολπάκια του Λουτρακίου που ούτε φαντάζεσαι.
Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει άφιξη στο ιστιοπλοϊκό σκάφος νωρίς το πρωί  και σε 3 - 4 ώρες άφιξη για μπάνιο σε κάποιο κολπάκι ή βραχονησίδα του Αργοσαρωνικό. Τελικός προορισμός είναι το λιμάνι κάποιου νησιού ενώ αν πρόκειται για μονοήμερη εκδρομή , επιστροφή με την δύση του ηλίου στον Ισθμό με επιλογή την διέλευση ως επίλογο στο ταξίδι σας οπού κατά τη διάρκεια της δύσης του ήλιου είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό δεν είναι ένα  άπιαστο όνειρο!!
Κλείστε την εκδρομή σας τώρα !  επισκεφθείτε το site μας https://www.canalyachting.com/
                                                                

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου