Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΩΡΥΓΑ :Νέα κατάπτωση . Νέα προσάραξη πλοίου . Εγκληματική είναι η αδιαφορία και η εγκατάλειψη της Διώρυγας της Κορίνθου από τους Διοικούντες τα διευθυντικά στελέχη και τους κυβερνητικούς παράγοντες


Η αδιαφορία των Διοικούντων την Α.Ε ΔΙΩΡΥΓΑΣ της Κορίνθου είναι εγκληματική .

Το ίδιο εγκληματική είναι και η εγκατάλειψη των τελευταίων πέντε  ετών .

Οι αναφορές που έχουν γίνει από την ιστοσελίδα μας για τα προβλήματα της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ είναι πάρα πολλές .

Έχουμε αναδείξει τα προβλήματα των βυθιζόμενων γεφυρών για την λειτουργεία τους χωρίς πιστοποιητικά καλής λειτουργείας από τον..........

Ελληνικό Νηογνώμονα για αρκετά χρονιά .

Έχουμε αναφερθεί και αναδείξει περισσότερες από μία φορά την σοβαρότητα του κινδύνου από  καταπτώσεις  χωμάτινων όγκων και βράχων , ένα γεγονός που μπορεί να επιφέρει τον θάνατο ,την απώλεια αθώων συνανθρώπων μας  .

Φυσικά όλοι οι διοικούντες της Α.Ε.ΔΙ.Κ γνωρίζουν πολύ καλά τα χάλια των πρανών από τα οποία πολλά σημεία κρέμονται σε μια κλώστη έτοιμα να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.

Όλοι τους  γνωρίζουν τον βαθμό επικινδυνότητας αλλά δυστυχώς περί άλλων τυρβάζουν, δεν κάνουν τίποτα να προλάβουν το κακό , τίποτα για να σταματήσουν τον κίνδυνο , και δυστυχώς δεν το κάνουν από άποψη .  Για δεύτερη  φορά σε διάστημα  μιας εβδομάδας , μετα την κατάπτωση και προσάραξη πλοίου της 13ης /11/2020,  σήμερα 21/11/2020 στο ίδιο ακριβώς σημείο έχουμε μια από τα ίδια και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό .Από ρεπορτάζ του Korinthos tv από το βίντεο είναι εύκολο να διαπιστώνει ο κάθε ένας ότι είναι πολύ περισσότεροι οι χωμάτινοι όγκοι , πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από αυτό της 13ης /11/2020 , όμως το κυριότερο όλων είναι πως τα πρανή είναι έτοιμα προς κατάρρευση , ο κίνδυνος εγκυμονεί .

Δυστυχώς θα επαναλάβουμε πως Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία και η ρίψη ευθηνών σε οποιονδήποτε άλλον και σε οτιδήποτε άλλο και ποτέ στους διοικούντες  οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει ασυντήρητη την Διώρυγα στον μέγιστο βαθμό τα τελευταία δέκα χρόνια.

 ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ δεν φταίνε ούτε η άμπωτη ούτε οι μη προβλεπόμενες   γεωλογικές  συνθήκες .

Η απόλυτη ευθύνη είναι δική σας , φταίει εγκληματική αδιαφορία σας , φταίει η εκ συστήματος εγκληματική σας  εγκατάλειψη .

 Το έχουμε  γράψει πάρα πολλές φορές ότι φταίνε όλοι αυτοί που σας καλύπτουν διαχρονικά  τόσο από τις εκάστοτε κυβερνήσεις δια των  υπουργών και Βουλευτών της Κορινθίας όσο και από την τοπική αυτοδιοίκηση  εννοώντας τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων  , όσο και της Περιφέρεια Πελοποννήσου .

Τώρα θα επιρρίψουμε τεράστιες ευθύνες και στο προσωπικό της Διώρυγας και στο Σωματείο εργαζομένων οι οποίοι ζουν το πρόβλημα και τον κίνδυνο επάνω από το κεφάλι τους σε καθημερινή βάση αφού σε καθημερινή βάση κάνουν τον διάπλου τηρώντας την σιωπή των αμνών .

Τεραστία ευθύνη έχει και η Εισαγγελία Κορίνθου η οποία  βάζει στο αρχείο όλες τις καταγγελίες και αναφορές γίνονται  κατά των Υπευθύνων της Α.Ε.ΔΙ.Κ .

 Δεν θα σταματήσουμε να  ενδιαφερόμαστε και να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της Διώρυγας της Κορίνθου τα οποία εγκυμονούν κινδύνους  απώλειας ανθρωπίνων ζωών 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου