Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Μαρία Πρωτοπαππά : θύμα σεξισμού και φαλλοκρατισμού έπεσε για ακόμα μια φορά η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δύναμη Δημιουργίας ! Βιντεο

Ένα , ένα τα πρωτοπαλίκαρα της Δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη έχοντας καταλάβει την άμεση πολιτική απειλή , Διαισθανόμενοι την υποχώρηση του εδάφους κατά από τα πόδια τους και βλέποντας την ασταμάτητη πολιτική τους κατρακύλα , συμπεριφέρονται σεξιστικά και φαλλοκρατικά θεωρώντας ότι έτσι μειώνουν  την προσωπικότητα και την πολιτική γνώση και ικανότητα της Μαρίας Πρωτοπαππά .

Είναι αρκετά τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί σε........

κοινή θέα κατά την διεξαγωγή Δημοτικών Συμβουλίων με πρωτεργάτη τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και να ακολουθούν ο Σπύρος Ράτης , ο Γιώργος Ρουμελιώτης ο οποίος προχώρησε περισσότερο  προσπαθώντας να χειροδικήσει επάνω της , κλπ , με αποκορύφωμα τον Κώστα Παντελέου Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας .

Την 24/11/2020 και ενώ ήταν σε εξέλιξη το δια τηλεδιάσκεψης Δημοτικό Συμβούλιο , στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα στην πρωτολογία της η Μαρία Πρωτοπαππά αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες της αντιδημαρχίας του Κ. Παντελέου .

Στην συνέχεια και ποιο συγκεκριμένα , όταν συζητείτο το τεχνικό πρόγραμμα λαμβάνοντας τον λόγο ο επικεφαλής της παράταξης "Ώρα για Δράση", Δημήτρης Βασιλείου, κατήγγειλε ότι αντιδήμαρχος φέρεται να μούτζωσε τη Μαρία Πρωτοπαππά...λέγοντας συγκεκριμένα : "Την ώρα που η Μαρία Πρωτοπαππά ανέπτυσσε τις ενστάσεις της, ο κύριος Παντελέου Κωνσταντίνος, ύψωσε και τις δύο του παλάμες στραμμένες προς την ομιλούσα με ανοιχτά τα δάχτυλα. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βασιλείου, προκαλώντας την αντίδραση του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, ο οποίος αναρωτιόταν "Κύριε Βασιλείου, είστε καλά;"

Επειδή όμως ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη , λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππας Θυμής, ακούγεται πολύ καθαρά στο μικρόφωνο απευθυνόμενος πιθανών προς τον Κώστα Παντελέου  να λέει "μαλ..κα, το είδα και εγώ. Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα",  

 

Το θέμα σχολίασε αρνητικά   και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" Γιάννης Καραπανάγος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "λυπάται πολύ" και τόνισε ότι "αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι πολύ σοβαρά για το αν θα πρέπει να ξανασυμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο". Μάλιστα, ήταν αυτός που επισήμανε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι "κάτι του ξέφυγε στο μικρόφωνο".

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" Γιάννης Καραπανάγος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι "λυπάται πολύ" και τόνισε ότι "αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι πολύ σοβαρά για το αν θα πρέπει να ξανασυμμετέχουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο". Μάλιστα, ήταν αυτός που επισήμανε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι "κάτι του ξέφυγε στο μικρόφωνο".

 

Κλείνοντας  η Μαρία Πρωτοπαππά, είπε  ότι "θέλει να δει στο video αν ισχύει αυτό που καταγγέλλει ο κύριος Βασιλείου. Ελπίζω πραγματικά είπε να μην έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται να πω κάτι τώρα. Θα δω το video και θα τοποθετηθώ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο...".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου