Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ : ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ …..”


Ο Κόσμος το έχει τύμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι . Όλος ο Κορινθιακός λαός τους φτύνει και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει ,τους πετροβολούν   και αυτοί γελούν διότι νομίζουν ότι τους ρίχνουν λουκουμάκια . Και όλα αυτά διότι οι διοικούντες την Διώρυγα είναι άσχετοι . Οι γνώσεις τους για το μεγαλούργημα ,την  μοναδική στον κόσμο , Διώρυγα της Κορίνθου  είναι ........
μηδενικές . Είναι η μοναδική διοίκηση που για τα άπειρα προβλήματα που ταλανίζουν την Διώρυγα ρίχνουν τις ευθύνες στον Θεό , στον καιρό ,  στα παλιρροιακά φαινόμενα , στα σεισμικά ρήγματα που γεμίζουν με νερό , και ότι δήποτε άλλο τέτοιο φαινόμενο εκτός από την πλήρη εγκατάλειψη και την ανύπαρκτη συντήρηση της με την ευθηνή της Διοίκησης  . Διαβάστε στο ακόλουθο κείμενο τι λέει στην Πρώτη news Κορινθίας ο κ. Φίλιππος Ασημακόπουλος  , πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Κορινθίων και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα έκανε  σημαντικό σχολιασμό στο άρθρο που δημοσίευσε χθες η Πρώτη news Κορινθίας  εδώ ,για την νέα κατολίσθηση της διώρυγας του Ισθμού που έγινε και τους κινδύνους που διατρέχουν οι πολίτες από την έλλειψη συντήρησης  της  αποστραγγιστικής τάφρου  της διώρυγας , το οποίο και σας παρουσιάζουμε.
“Πριν δυο χρόνια είχα δημοσίευση σε σας ότι η αποστραγγιστική τάφρος κατά μήκος της διώρυγας και στο πάνω χείλος της δεν συντηρείται οπότε τα όμβρια δεν απομακρύνονται και πέφτουν πάνω στα πρανή με αποτέλεσμα την διάβρωση τους !!! Έχει ξαναγίνει κατολίσθηση και μυαλό δεν βάζουν οι άσχετοι διορισμένοι πρόεδροι από την κάθε κυβέρνηση . Συνήθως κομματικοί διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών έξ Αθηνών ορμώμενοι !!! Τυχεροί είμαστε που δεν είχαμε θύματα …. μια του κλέφτη δυό του κλέφτη …..”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου