Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Υπονόμευση της αλήθειας και συγκάλυψη αυθαίρετης κατασκευής !Υποτακτικοί και προσκυνημένοι  ! Μερίδα των στελεχών της παρούσας δημοτικής  Αρχής  είναι δέσμιοι  συγκεκριμένης Μ.Κ.Ο  ιδιωτικών συμφερόντων .     
 Ο Δήμαρχος Λουτρακίου σε συνεργασία με τους   προϊστάμενους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου προσπαθούν και εφευρίσκουν τρόπους να διατηρούν μια αυθαίρετη κατασκευή εγκατεστημένη σε απαγορευμένη και προστατευόμενη  βάση του .............
Βασιλικού Διατάγματος του 1970 Περιοχή  .    

 Η αυθαίρετη αυτή κατασκευή  η οποία δεν είναι ( Λυόμενο στέγαστρο όπως αυτοί παραπλανητικά το παρουσιάζουν αλλά ένας λυόμενος οικίσκος 50 τετραγωνικών μέτρων  από πλαίσια αλουμινίου τοποθετημένος και πακτωμένος σε μόνιμη  τσιμεντένια βάση  κατασκευή η οποία  έχει κριθεί αυθαίρετη κατασκευή με επίσημο έγγραφο του αρμόδιου τμήματος μετά από αυτοψία της ίδιας της Τεχνικής Υπηρεσίας, και υπηρεσίας έκδοσης οικοδομικών αδειών  του Δήμου μας υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον αρμόδιο  Προϊστάμενο Τμήματος έκδοσης οικοδομικών Άδειων & ελέγχου , ο οποίος δίνει ως καταληκτική ημερομηνία αποξήλωσης και απομάκρυνσης του αυθαιρέτου οικίσκου  την 31/12/2018  .

Οι κοι. του Τμήματος έκδοσης οικοδομικών Άδειων & ελέγχου  στους όποιους αποδείξαμε ότι λειτουργούν παράτυπα και παραπλανητικά παρουσιάζουν μετά από 100 ημέρες  , κατευθυνόμενη  και ακριβοπληρωμένη  Νομική γνωμοδότηση η οποία αλλοιώνει την ακριβής ερμηνεία του Βασιλικού Διατάγματος , ακυρώνει όλα τα δικά τους έγγραφα και το  πόρισμα αυτοψίας αυθαίρετου το οποίο  υπογράφουν φαρδιά πλατιά οι ίδιοι ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ  ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .  
           
 Η αλήθεια μπορεί να αργεί να αποκαλυφτεί διότι την υπονομεύουν και την παρεμποδίζουν ,  αλλά ΘΑ αποκαλυφθεί ΘΑ λάμψει . Η αποκάλυψη έρχεται   σύντομα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου