Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Μαρία Πρωτοπαππά : Με αίτημα της η Μαρία Πρωτοπαππά – Δύναμη Δημιουργίας ζηταει την άμεση εφαρμογή τηλεδιασκέψεων σε όλα τα τοπικά συμβούλιο του Δήμου μας .

Για τον λόγο ότι το πρόβλημα της πανδημίας  έχει  δημιουργήσει  πολλά προβλήματα και αλλαγές σε κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς όπως  π.χ τον τρόπο διεξαγωγής Δημοτικών συμβουλίων,  η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας Μαρία Πρωτοπαππά η οποία αφουγκράζεται θέματα και προβλήματα  του  Δήμου  μας , πρωτοπορεί  φέρνοντας θέματα και προτάσεις στην .......

Δημοτική  Αρχή του Γκιώνη .Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά σήμερα κατέθεσε αίτημα προς τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη με το εξής  θέμα .

Κ. Δήμαρχε

Ζούμε στην πρωτοφανή εποχή της πανδημίας η οποία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές . Μια από αυτές είναι και ο τρόπος διεξαγωγής  συνεδριάσεων των Δημοτικών συμβουλίων και των συνεδριάσεων των τοπικών συμβουλίων , Λουτρακίου – Περαχώρας , Αγ. Θεοδώρων , Ισθμίας , και Πισίων   .

Πολλά από τα θέματα που καλούνται να συζητήσουν και να ψηφήσουν οι σύμβουλοι όλων αυτών των τοπικών συμβουλίων    είναι το ίδιο σοβαρά όσο και αυτά  ενός Δημοτικού συμβουλίου.

Για τον λόγο αυτόν η παράταξη Δύναμη Δημιουργίας  καταθέτει αίτημα για την ΑΜΕΣΗ  εφαρμογή  τηλεδιασκέψεων σε όλα τα τοπικά συμβούλια των  Λουτρακίου – Περαχώρας , Αγ. Θεοδώρων , Ισθμίας , και Πισίων  .

                                                                                           ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

                                                                                                 Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                                                                              ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου