Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

Η Δύναμη Δημιουργίας/με θέληση και γνώση / Μαρία Πρωτοπαππά με δήλωση της δείχνει την ευαισθησία σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το μεταναστευτικό.

Η Δύναμη Δημιουργίας/με θέληση και γνώση /

Μαρία Πρωτοπαππά με δήλωση της δείχνει την ευαισθησία της ίδιας αλλά και της παράταξης της σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και......

το μεταναστευτικό.

Τονίζει τις απαράδεκτες  συνθήκες αυτές που για  δύο εβδομάδες   ένας σημαντικός αριθμός προσφύγων έχει εγκατασταθεί σε σκηνές έξω από τη δομή στους Αγίους Θεοδώρους .  φυσικά οι συνθήκες αυτές δε τιμούν κανένα κράτος  που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκό και που έχει ψηλά στην ατζέντα τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δε τιμούν και το δήμο μας .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

18/3/2021

 Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες και ένας σημαντικός αριθμός προσφύγων έχει εγκατασταθεί σε σκηνές έξω από τη δομή στους Αγίους Θεοδώρους. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι έρμαια κακών μεταναστευτικών πολιτικών είναι αναγκασμένοι να κατασκηνώσουν πλάι στην ΠΕΟΑΚ.

    Οι συνθήκες αυτές φυσικά δε τιμούν κανένα κράτος  που θέλει να λέγεται ευρωπαικό και που έχει ψηλά στην ατζέντα τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δε τιμούν και το δήμο μας. Θα πρέπει να δοθεί μία λύση. Δεν είναι συνθήκες διαβίωσης αυτές αφενός και αφετέρου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δυστυχήματος. Πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα.

   Αναρωτιόμαστε οι τοπικοί άρχοντες δε βλέπουν τις εικόνες αυτές;

  Αλλά τι να πει κανείς για τη Δημοτική Αρχή;  Απλά συνεχίζει…το πέταγμα του χαρταετού.

 

Για την παράταξη

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/με θέληση και γνώση

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου