Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Λουτράκι : Παραδοχή του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη για την οικονομική του αποτυχία και την πτώχευση του ΣΠΑ .


 Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Μαΐου /21 ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης παραδέχτηκε  την πλήρη οικονομική αποτυχία της Δημοτικής Αρχής , την πτώχευση του ΣΠΑ και της Τουριστικής Α.Ε , στην οποία είναι  πρόεδρος  λέγοντας :

  (Με τι χρήματα, λοιπόν, θα λειτουργήσει; ......

Θα μπαίνει μέσα.  Και είναι κάτι χιλιάρ4ικα  .                                                                                                                      Δεν είναι τόσο απλό, να ανοίξουμε μια τέτοια εγκατάσταση, χωρίς να έχουμε κόσμο. )

Και εδώ γεννάται το μεγάλο ερώτημα για το οποίο  θα πρέπει να απολογηθεί ο Δήμαρχος . Σε παλαιότερη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας έφερε θέμα προς ψήφιση για την άμεση εισπράξει των πολλών εκατομμυρίων  τα οποία  οφείλει το Καζίνο στην Τουριστική ΑΕ , θέμα το οποίο υπερψηφίστηκε .  Γιατί εσείς  κύριε Δήμαρχε  αρνείστε να τα εισπράξετε τα οφειλόμενα από τους καλούς σας συνεργάτες  μεγαλοεπενδυτές αλλά προτιμάτε να  παραδεχόσαστε  την απόλυτη  οικονομική και πολιτική  σας αποτυχία ως Δήμαρχος  και την πτώχευση του ΣΠΑ  με  δική σας ευθύνη ?

  Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης είπε επί λέξη !

“Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τα συνεργεία των πισινάδων, για να μπορέσει να ξεκινήσει η λειτουργία του, μόλις δοθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Δεν είναι εύκολο, διότι, και αύριο το πρωί να ξεκινήσει να λειτουργεί, ποιον κόσμο θα έχουμε, όταν ακόμα ο τουρισμός δεν έχει ξεκινήσει.  Και να δούμε πώς θα ξεκινήσει, διότι υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα: ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν, ποιοι τουρίστες θα έρθουν. 

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, ο Ρωσικός τουρισμός, που χρησιμοποιεί πολύ το spa, δεν έχει ανοίξει ακόμα.  Με τι χρήματα, λοιπόν, θα λειτουργήσει;  Θα μπαίνει μέσα.  Και είναι κάτι χιλιάρικα.   Δεν είναι τόσο απλό, να ανοίξουμε μια τέτοια εγκατάσταση, χωρίς να έχουμε κόσμο.  

Ευχόμαστε τώρα, που ανοίγει ο τουρισμός, να έχουμε κόσμο και στα ξενοδοχεία και στα καταστήματα, ώστε να μπορέσουμε, σύντομα, να λειτουργήσουμε κι εμείς.”    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου