Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ορκίστηκε o Κώστας Κόλλιας – Eπιστρέφει στα κοινοβουλευτικά έδρανα έπειτα από 6,5 χρόνια απουσίας


 Οι δύο βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν τις έδρες σε Κορινθία και Ημαθία, αντίστοιχα, από τις Μαριλένα Σούκουλη και Φρόσω Καρασαρλίδου, μετά την επανακαταμέτρηση και την απόφαση του Εκλογοδικείου

Οι βουλευτές Κώστας Κόλλιας από.....

την ΝΔ και Άγγελος Τόλκας από τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στη Βουλή έδωσαν τον νενομισμένο όρκο ενώπιων των εκπροσώπων της εκκλησίας.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας καλωσόρισε τους βουλευτές και τους ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική θητεία.

Με το δεξί μπήκε ο Ιούλιο για τον κ. Κόλλια, καθώς επιστρέφει στα κοινοβουλευτικά έδρανα έπειτα από 6,5 χρόνια απουσίας. Η έδρα στην Κορινθία με την αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Ελένη Σούκουλη – Βιλιάλη παραδόθηκε στον Κωνσταντίνο Κόλλια.

Αλλαγές και για την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτής Ημαθίας, Ευφροσύνη  Καρασαρλίδου παραδίδει την έδρα της στον Άγγελο Τόλκα που μόλις έμαθε τα αποτελέσματα δήλωσε  «Μετά από δύο χρόνια μάχης για την αναγνώριση αυτής της πραγματικότητας, ανυπομονώ να αναλάβω την ευθύνη για όλα όσα έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου οι συντοπίτες μας τον Ιούλιο του 2019. Σας ευχαριστώ θερμά. Συνεχίζουμε δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου