Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πέρρας , ο Ισθμιάρχης , είναι υπεύθυνος και υπόλογος για την υποβάθμιση του Καλαμακίου και Ισθμίων .


Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι η Δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη συνεχίζει να μην αξιοποιεί γενικότερα την περιοχή Καλαμακίου , από Διώρυγα έως και τούς Μύλους Σόγιας. Επιβεβαιώνουν τα όσα γράφονται κατά καιρούς. Σε δελτίο τύπου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ . Θεοδώρων , διαβάσαμε για την υπογραφή σύμβασης της ..............

κατασκευής δύο γηπέδων τένις στην Πελοποννησιακή πλευρά των Ισθμίων και κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου Γιάννης Στέφας.                                                Παρόλο που η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης Δύναμη Δημιουργίας της Μαρίας Πρωτοπαπά κατέθεσε πρόταση στον Δημοτική αρχή προτείνοντας και υποδεικνύοντας την θέση που μπορούσε να γίνουν  τα γήπεδα τένις  στο Καλαμάκι , έχοντας όλες τις προϋποθέσεις  δυστυχώς δεν εισακούστηκε και δεν έγινε αποδεκτή  Μα πώς θα ήταν δυνατόν να γίνει δεκτή μία πρόταση της Δύναμης Δημιουργίας εάν δεν συμφωνούσε και ενέκρινε ο Αγάς , ο Αλί Πέρρας.                                                     Ο Πέρρας του οποίου η συμπεριφορά θυμίζει άλλες εποχές, αλλά και για να καταλάβουμε τα λεγόμενα  του πρέπει να συμβουλευόμαστε γλωσσολόγο .             Αυτός είναι ο Σωτήρης Πέρρας, ο Δημοτικός σύμβουλος με την υπαιτιότητα του οποίου δεν έγινε ποτέ και εξακολουθεί να μην γίνεται τίποτα στο Καλαμάκι.  Φυσικά με την σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής αρχής και του ίδιου του Γιώργου Γκιώνη .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου